Contacteaza


IMOBILIARE in BUCURESTI

GARSONIERE APARTAMENTE
2 CAMERE
APARTAMENTE
3 CAMERE
APARTAMENTE
4 CAMERE+
CASE VILE TERENURI SPATII ADAUGA
ANUNT

Metode eficiente de promovare online


Daca nu ai site nu esti in trend, de blog nu mai zic. Lasand gluma la o parte, fie ca avem un site, blog, portal dorim sa ne pozitionam fruntas in google, sa obtinem cat mai mult tarfic si implicit sa doboram concurenta. Lucrurile par simple la prima vedere, dar este nevoie de multa munca si studiu, pentru a aborda o strategie seo care sa dea roade.

Iata cateva metode de promovare a site-ului:

Inscrierea in directoare: Este considerata una din cele mai vechi metoade de optimizare off-site, chiar daca pararile sunt impartite in aceasta privinta, s-a dovedit ca este o modalitate buna si simpla de a obtine mult doritele link-uri. Ideea de baza este sa se realizeze descrieri unice, cuvintele cheie sa fie cat mai relevante pentru a fi aprobat mai usor in directoarele web. Bineinteles, continutul site-ului trebuie sa fie original si de calitate, altfel site-ul risca sa nu fie listat. Dupa cum probabil stiti, inscrierea in directoare necesita timp si rabdare, de accea aceasta lista actualizata de directoare, va poate usoara foarte mult munca. Aici, directoarele sunt clasificate dupa anumite criterii, iar cele functionale sunt departajate de cele nefunctionale.


O alta metoda de promovare online o reprezinta advertorialele. In ultima vreme aceasta metoda este din ce in ce mai folosita. Fiecare isi poate scrie articole despre produsele care se vor promovate, incluzand un link in text pe anumite cuvinte cheie. Important este sa nu se publice articole cu continut identic pe mai multe site-uri, pentru ca motoarele de cautare nu vad bine acest lucru. Articolul trebuie sa aiba continut unic pentru fiecare site in care urmeaza sa fie publicat.


Promovarea pe retelele social media. Facebook, LinkedIn, MySpace, Twiter sunt cateva din retelele de socializare. Promovarea pe aceste retele nu se rezuma numai la crearea unei pagini pe aceste retelele. Comunicarea cu potentialii clienti si activitatea zilnica prin posturi si informatii noi care atrag atentia sunt pasii esentiali ce trebuie urmati in aceste campanii.

Daca aceste trei metode sunt puse in aplicare corect, cu siguranta site-ul isi va lua un oarecare avant si pentru inceput fara prea multe investitii se pot vedea rezultate pozitive.

Autor: Ann

CAUTARE RAPIDA